Zonnige broek

Terwijl heel Vlaanderen Blogland de “sunny pants” uit La Maison Victor reeds maakte in verschillende oh-zo-mooie versies, legde ik nog de laatste hand aan een zsazsa-tje. Een gewoon A-lijntje, niet veel werk dus maar die voering vastmaken met de hand bleef een beetje liggen…

Ondertussen staken al die instagramfoto’s en blogposts me de ogen uit en kreeg ik meer en meer zin in een eigen sunny pants. Het tijdschrift bleek hier plaatselijk vrij onvindbaar dus ik wachtte geduldig op mijn internetbestelling. Gelukkig bracht de post het boekje snel naar mijn nieuwe huis! Nu nog op zoek naar het juiste stofje. Veel ideeën, veel mogelijkheden en dan wordt het soms moeilijk… Bij veel stofjes kreeg ik iets teveel pyamagevoel en hoewel dat zeer comfortabel is, wou ik met de sunny pants toch graag de deur uit!

De broek zelf nam eigenlijk minder tijd in dan het hele voorbereidingsproces, achteraf bekeken. Het patroon is echt eenvoudig, al moest ik wel een beetje versmallen en verlengen.

En hier zit ik dan, in mijn sunny pants. Gezellig comfortabel. Voor betere foto’s is het nog even wachten tot ik beroep kan doen op een fotograaf. Ik heb het heel lief gevraagd aan de kat maar die kwam liever gewoon op de broek liggen. Toch al één fan!

 

20140626-212524-77124867.jpg

Patroon: Sunny pants – La Maison Victor   Stof: Modecoupon

 

PS. Aan al die andere fans vanavond, ik weet dat het niet de juiste kleuren zijn maar er zit toch al geel en zwart in en ik doe nu meteen een rode t-shirt aan, beloofd!

Advertenties

4 gedachten over “Zonnige broek

  1. Pingback: Een Belladone | So Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s