In de huiskamer van Ernest

Gisteren werd ik uitgenodigd in een nieuwe huiskamer in Gent. Ernest verwelkomde ons met huisgemaakte limonade en een echt huiskamerconcert en daar kwam volk op af want zijn huiskamer zat gezellig gevuld.

Het pand aan de oudebeestenmarkt is stijlvol ingericht met meubels van jonge designers, die meteen ook te koop zijn. Huiskamer Ernest nodig uit om rond te snuisteren want als je goed kijkt vind je mooie fiches met meer info over de meubels en hun ontwerpers. Mijn favoriet: de swingchairs van Nele Verbeke, persoonlijk getest en zalig zittend bevonden.

Verder rondsnuffelen is de boodschap, op zoek naar een goed boek of stripverhaal of misschien wel naar een Vedett, koffietje of Bionade aan de toog. Tussen de sanseveria’s en het retrobehang voel je je meteen thuis.

20130410-144651.jpg

Zeg nu zelf, Balthazar in je living, je kan het slechter treffen.  En er staat nog heel wat veelbelovend muzikaals en ander leuks op het programma. Ernest zal ons nog over de vloer krijgen! Nieuwsgierig? Meer info en mooiere foto’s vind je hier en hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s