Geslaagd recept!

Met Kerst kreeg ik de recepten van Sanne en Riet, een boek dat al een tijdje op mijn lijstje stond. Van een naamgenoot, hoe kan het anders?
Het is helemaal wat ik ervan gehoopt had. Kleren leer ik maken in de naailes en nu kan ik thuis experimenteren met tasjes en ander leuks.

Na Kerst komt nieuwjaar en dus ook een nieuwe agenda op het werk. Vorig jaar verzamelde die het jaar door stickertjes van appels om zijn vuil bordeauxkleurtje te verbergen. Dit jaar kwam hij in een effen zwarte jas, ook niet bijster vrolijk. Het recept voor een boekenhoes uit Zo Geknipt kwam dan ook als geroepen!

Heel gemakkelijk te volgen met de foto’s en de duidelijke stappen, al ging ik in mijn enthousiasme toch wat te snel waardoor ik even iets heel gek uitkwam. Het tornmesje en nog eens goed nalezen boden gelukkig uitkomst en een tweede poging leverde dan toch een hoes op.

Het patroon vind je bij recept 17 in het boek. Ik gebruikte de formule om een kaft op maat te maken. Het stofje was een overschotje van mijn laptoptas, waarover later meer, en de knop was er nog eentje van de Retrobeurs van vorig jaar.

20130329-163109.jpg

Advertenties

Een gedachte over “Geslaagd recept!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s